Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINSKE KOBASICE DANAS HIT U SOMBORU!


Od ranih jutarnjih sati "Ćelavi trg" u Somboru je u znaku 34.Kobasicijade. Turinci promovišu jednu od najstarijih gastroturističkih manifestacija u Srbiji. Miriše trg na kobasice, na sve strane tiskaju se ljudi i u redovima se čeka da se kupi poznati proizvod turinskih majstora kobasice.


Koliko je uspešna današnja promocija Kobasicijade u Somboru, možda najbolje govori činjenica da je već do podne rasprodato sve što je jutros doneto, tako da je upravo stigla druga tura kobasica iz Turije. Podjednako se dobro prodaju roštilj, sveže, kao i sušene kobasice.

- Poslužilo nas je vreme, lep sunčan zimski dan je osvanuo u Somboru, tako da smo više nego zadovoljni kako su nas Somborci dočekali. Puno je sveta od jutros na našim štandovima, stalno su redovi, a mi se trudimo da svima izađemo u susret i što brže uslužimo sve koji su odlučili da probaju naše kobasice. Hvala svima koji su došli danas na "Ćelavi trg", rekao je za naš portal Željko Popić, sekretar Udruženja KObasicijada iz Turije i dodao:

- Ako se po jutru dan poznaje, onda možemo da očekujemo da će 34. Kobasicijada u Turiji ove godine biti jedna od najposećenijih.

U saradnji sa gradskom upravom i turističkom organizacijom Sombora, Kobasicijada je danas donirala tri paketa kobasica, a turinski specijaliteti otišli su u OŠ Vuk Karadžić, OŠ Mika Antić i u Gerontološki centar.

Dok objavljujemo ovaj tekst, promocija je u punom jeku, pa ako ste u Somboru obavezno svratite na "Ćelavi trg".

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.01.26

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin