Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PONAVLJA SE SKUPŠTINA KK AKADEMIK


Obaveštaju se svi članovi kluba KK „Akademik“ Iz Srbobrana da će se ponovljena Izborna Skupština kluba održati dana 01.02.2018. godine (četvrtak) sa početkom u 19h u sali Malog pozorišta, Svetog Save br. 2 u Srbobranu


 

DNEVNI RED IZBORNE SKUŠTINE KK „AKADEMIK“ (ponovljena)

 

  1. Utvrđivanje kvoruma.
  2. Predlog da sva glasanja budu javna,a ne tajna.
  3. Izbor predsednika kluba (na predlog lica ovlašćenog za zastupanje kluba registrovanog u APR-u, na osnovu Statuta kluba)).
  4. Izbor Upravnog odbora kluba (2 člana) i izbor Nadzornog odbora kluba  3 (tri) člana na predlog lica ovlašćenog za zastupanje kluba (Registrovanog u APR-u),a na osnovu člana 20. i 24. Statuta kluba. Lica koja budu predložena za Upravni i Nadzorno organ kluba moraju biti punoletna.
  5. Razno

Izborna Skupština je održana 12.01.2018. godine i na njoj su izabrani legitivni organi Upravnog odbora kluba u narednom periodu i to:

  1. Debeljački Mladen - predsednik kluba
  2. Radoljub Đinović – član Upravnog odbora
  3.  Žarko Simin – član Upravnog odbora

Novoizabrani Upravni odbor KK “Akademik“ je dana 17.01.2018. godine podneo neopozivu ostavku na vođenje kluba iz niz razloga koje su pobrojali u ostavci, apostrofirajući pre svega narušene međuljudske odnose, kao i niz drugih razloga.

Na ponovljenoj izbornoj skupštini u saopštenju koje smo dobili, a koje je potpisao predsednik i lice za zastupanje, Jovan Tutorov, stoji:

  1. Pravo glasa na Izbornoj Skupštini kluba imaju svi članovi kluba (fizička lica) sa potpisanom pristupnicom za klub i svi registrovani aktivni igrači kluba za sezonu 2017/2018, sa potpisanom pristupnicom za članstvo u klubu, a overeno potpisom i pečatom u klubu uz verifikaciju Upravnog odbora kluba, sa danom 29.12.2017. godine.
  2. Za decu do napunjenih 14 godina (registrovani aktivni igrači kluba za sezonu 2017/2018) mogu da glasaju roditelji (jedan roditelj), a deca starija od 14 godina imaju pravo glasa, ako su registrovani aktivni igrači kluba za sezonu 2017/2018 i imaju potpisanu pristupnicu za klub,a overeno potpisom i pečatom u klubu uz verifikaciju Upravnog odbora kluba, sa danom 29.12.2017. godine.

U Srbobranu, 26.01.2018. godine 

Postavio: Administrator dana 2018.01.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen