Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KOBASICIJADA U SUBOTICI, U PETAK 02.FEBRUARA!


Nakon promocije u Somboru, Turinska Kobasicijada seli se u Suboticu. "Posle godinu dana dolazimo ponovo u Suboticu. Ovaj put da pozovemo Subotičane na 34. KObasicijadu u Turiji i da ponudimo naše čuvene roštilj, sveže i sušene kobasice", poručuju iz Udruženja Kobasicijada.


Sve je biže dan kada će Turija biti u znaku kobasica, odnosno bliži se početak 34. Kobasicijade. Ove godine održava se od 16. do 18. februara, a očekuje se najveća poseta do sada. Turinci obaraju vlastiti rekord i ove godine prave najveću kobasicu koja će biti duga 2034 metra.

- U petak smo u Subotici i unapred se radujemo susretu sa našim starim prijateljima u ovom prelepom gradu. Po prvi put dolazimo sa novim kućicama, a nosimo par tona kobasica. Subotičani su dokazani gurmani, znaju šta su dobre kobasice i svaki put kada smo pravili promociju, to su bili redovi ljudi koji su došli da probaju naš specijalitet. Nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Naravno kao dobri gosti u znak dobre volje i ove godine u humanitarne svrhe podelićemo u saradnji sa lokalnom samoupravom tri paketa čuvenih turinskih kobasica, kazao je za naš portal Miroslav Atanasković - Toča, predsednik Udruženja Kobasicijada i dodao:

- Dragi naši Subotičani, dođite u petak na Trg kod fontane da zajedno doručkujemo, jer već od ranog jutra mi smo tamo sa našim kobasicama. 

Postavio: Administrator dana 2018.01.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin