Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

SKUPŠTINA PREKINUTA!


Ponovljena Izborna skupština KK Akademik sinoć je prekinuta. Novo rukovodstvo kluba nije izabrano, a šta će se dalje dešavati u klubu potpuno je neizvesno.


Članovi KK Akademik, navijači i ljubitelji košarke sinoć su se okupili u sali Malog pozorišta. Ponovljena Izborna skupština trebala je da iznedri novo rukovodstvo kluba, ali do toga nije došlo. Nakon pola sata skupštinskog rada predstavnik kluba, doskorašnji predsednik, Jovan Tutorov koji je predsedavao. prekinuo je sednicu.

Ovom činu predhodila je žučna rasprava, dobacivanja,tako da je prekidanje sednice poslednica loše atmosfere koja je obeležila ovu sednicu. Čule su se teške reči, optužbe neprimerene sportu i očigledno je da se Akademik nalazi u velikoj krizi.

Podsetićemo, 12.01. održana je Izborna skupština kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, ali nakon samo nekoliko dana oni su kolektivno podneli ostavku, kako su kazali zbog nemogućnosti da nesmetano rade i narušenih odnosa u klubu, što je uzrokovalo održavanje ove ponovljene.

U radu ponovljene Skupštine učestovalo je 92 člana Skupštine. Kako će se dalje odvijati situacija i ko će voditi klub potpuno je neizvesno. 

Postavio: Administrator dana 2018.02.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin