Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1241/skuptina-prekinuta/

Verzija za tampu / To ScreenviewSKUPŠTINA PREKINUTA!


Ponovljena Izborna skupština KK Akademik sinoć je prekinuta. Novo rukovodstvo kluba nije izabrano, a šta će se dalje dešavati u klubu potpuno je neizvesno.


Članovi KK Akademik, navijači i ljubitelji košarke sinoć su se okupili u sali Malog pozorišta. Ponovljena Izborna skupština trebala je da iznedri novo rukovodstvo kluba, ali do toga nije došlo. Nakon pola sata skupštinskog rada predstavnik kluba, doskorašnji predsednik, Jovan Tutorov koji je predsedavao. prekinuo je sednicu.

Ovom činu predhodila je žučna rasprava, dobacivanja,tako da je prekidanje sednice poslednica loše atmosfere koja je obeležila ovu sednicu. Čule su se teške reči, optužbe neprimerene sportu i očigledno je da se Akademik nalazi u velikoj krizi.

Podsetićemo, 12.01. održana je Izborna skupština kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, ali nakon samo nekoliko dana oni su kolektivno podneli ostavku, kako su kazali zbog nemogućnosti da nesmetano rade i narušenih odnosa u klubu, što je uzrokovalo održavanje ove ponovljene.

U radu ponovljene Skupštine učestovalo je 92 člana Skupštine. Kako će se dalje odvijati situacija i ko će voditi klub potpuno je neizvesno.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign