Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

JEDINSTVENA SRBIJA FORMIRALA OPŠTINSKI ODBOR


Na čelo Opštinskog odbora izabran je dojučerašnji poverenik, Jovan Perović, policajac u penziji, dok su za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani Stevan Vukčević, Dušan Vučković i Milana Debeljački. Funkciju sekretara obavljaće Tijana Đurić.


Osnivačkoj skupštini pripustvovali su Miroslav Bošković, zamenik predsednika Pokrajinskog odbora, Nataša Zlatković, potpredsednica Pokrajinskog odbora i predsednica Aktiva žena Gradskog odbora Novi Sad, Milan Radovanović, predsednik Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora i Jelena Krstić, članica Pokrajinskog odbora i potpredsednica Gradskog odbora Novi Sad.

Nakon što je jednoglasno izabran, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvena Srbija Srbobran, Jovan Perović, zahvalio se na ukazanom poverenju. Perović je istakao da je u političkoj stranci Jedinstvena Srbija, prepoznao ideje razvoja i napretka, koje se uspešno mogu implementirati kao što je i njen predsednik Dragan Marković Palma, učinio u Opštini Jagodina.

- Naš cilj je da svi zajedno, uz podršku Pokrajinskog odbora, uđemo u lokalnu vlast u opštini Srbobran i da mi budemo pokretači napretka razvoja naše Opštine, rekao je predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Srbobranu, Jovan Perović. 

Postavio: Administrator dana 2018.02.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 57
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen