Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ZMAJEV FESTIVAL NAUKE U PETAK


U Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj” u petak 09.02. održava se 6. Zmajev festival nauke, najavila je profesorka biologije i koordinatorka festivala Adrijana Vereš.


Sve radionice i naučni štandovi, istakla je profesorka Vereš, biće u učionicama, a predmetni nastavnici i učenici vredno pripremaju svoje štandove iz hemije, fizike, matematike, biologije, istorije, geografije, engleskog i nemačkog jezika, kao i štand učenika nižih odeljenja.

Zmajev festival nauke se održava zahaljujući podršci Naftne industrije Srbije, koja je projekat Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj” uvrstila u spisak projekata u okviru programa „Zajednici zajedno”. Na priredbi će posetioci imati priliku da uživaju u kratkim eksperimentima, filmovima, animacijama, prezentacijama, brojnim radionicama, pitalicama, ukrštenicama, slagalicama, kvizovima i manjim takmičenjima.

Početak aktivnosti je u 16 sati za decu i učenike do četvrtih razreda osnovnih škola, dok se đaci starijih razreda i ostali posetioci očekuju od 17 časova. NIS je ovaj projekat podržao sa milion dinara, pa je za tu sumu kupljeno osam laptopova, osam projektora i osam belih tabli, potvrdila je Andrijana Vereš.

- Pozivamo posetioce iz cele opštine a i šire, da nam se pridruže na našem danu nauke, da promovišemo i negujemo  prave vrednosti, da se družimo i otvaramo nove vidike, rekla je na kraju za naš portal profesorica biologije i ujedno koordinator  festivala Adrijana Vereš. 

Postavio: Administrator dana 2018.02.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin