Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

PRESTIŽNA NAGRADA ZA BEST SEED!


Pod sloganom „U biznisu kao i u životu najvažniji je partner“ kompanija "Mas media internešenel“ dodelila je sinoć  nagrade "Biznis partner“


Nagrade su uručene kompanijama i institucijama koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici i poštuju ekološke norme.

U okviru 22. Svečane ceremonije dodele Regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2016., održane 8. juna 2016. u Hotelu Metropol Palace Beograd, kompaniji BEST SEED PRODUCER uručena je prestižna nagrada BIZNIS PARTNER 2016 u oblasti agrara - proizvodnja i plasman semenskih proizvoda.

BIZNIS PARTNER je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti, a dobitnicima je posebna čast -budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju deset postavljenih kriterijuma:

• Ostvaren poslovni uspeh
• Visok stepen zadovoljstva potrošača
• Izuzetan kvalitet proizvoda / usluga
• Visok stepen profesionalnosti
• Dobra poslovna saradnja
• Izražen stepen poslovne etike
• Odgovornost za šire društvene interese
• Podrška lokalnoj zajednici
• Ekološki imperativi okruženja

- Poslovnu izuzetnost kompanije BEST SEED PRODUCER najbolje su prepoznali i ocenili naši poslovni partneri, potrošači i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja, kažu u ovoj kompaniji koja uspešno posluje u Srbobranu, ima svoje pogone i zapošljava prilično veliki broj radnika.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je kompanija BEST SEED PRODUCER ostvarila dobre poslovne rezultate, kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazala ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa o širim društvenim interesima, predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

Posebna nagrada Best partner 2016. Dodeljena je kompaniji Telekom Srbija koja je, kako je navedeno, zavredela epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

Nagrade Regionalni biznis partner 2016.dodeljene su  Turkiš erlajnsu, kompaniji Badel 1862.d.d. (Hrvatska), Gebrider Vajs-u (Austrija, Rudniku soli Tuzla (BiH), Interallis grupaciji (Kipar), Cablex-S grupacija (Slovenija), Fakom (Makedonija, Mtel (Republika Srpska/BiH), i Franca/Mesopromet (Crna Gora).

Takođe, nagrađene su i kompanije Nimax, Valjevska pivara, NLB Banka, Poštanska štedionica, Trivit Group…

Specijalna nagrada dodeljena je Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore, koje je, kako su naveli članovi žirija, konstantnim inicijativama za uspostavljanje najbolje moguće saradnje između zemalja regiona snažno uticalo na proces razvoja turizma i doprinelo razvoju stimulativnog poslovnog ambijenta, stabilizaciji tržišta, razvoju poslovne saradnje...

Takođe, Specijalna nagrada dodeljena je Jugoimport -SDRP-J.P.kao kompaniji koja je pokazala najviši stepen društvene odgovornosti i brigu o lokalnoj zajednici.

Nagrade „Biznis partner secijal“ dodeljene su i kompaniji „Srbijagas“kao najboljoj kompaniji u regionu jugoistočne Evrope u svojoj oblasti poslOvanja i Telekomu Srbija za podršku efikasnijem poslovanju malih i srednjih preduzeća.

Fakultet organizacionih nauka u Beogradu dobitnik je nagrade „EDU Biznis partner 2016“ za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja menadžera u regionu.

Kao „EKO Biznis partner 2016“. Nagrađena je HIP Azotara iz Pančeva za pokazanu izuzetnu ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine.

Grad Zrenjanin dobio je, takođe, specijalnu nagradu, prema mišljenju žirija kao društveno najodogovornija lokalna samouprava u regionu.

Nagrade su dodeljene i medijskim kućama koje su dale podršku poslovnim subjektima u regionu, a među nagrađenima su RTV Pink, kompanija NID Novosti AD, Privredni Vijesnik iz Hrvatske, Kopernikus, TV K:CN.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 58
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen