Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE!


U petak 16.03.2018. od 18 časova u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran, za sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače, održaće se prezentacija IPARD programa u organizaciji opštine Srbobran i ,,2KM consulting doo" firme sa dugogodišnjim iskustvom u pisanju poslovnih planova, vođenju projekata kao i u pripremi dokumentacije za poljoprivredne proizvođače.


Predavanje će voditi Đorđe Mirković, diplomirani inženjer poljoprivrede sa 15 godina iskustva u razvoju i vođenju projekata. Njegov trenutni angažman vezan je za Evropsku banku za obnovu i razvoj.

Asistenti u predavanju biće Marko Avdalović i Jelena Štrkić iz Razvojne agencije Vojvodine, koji takođe poseduju bogato iskustvo u vođenju IPA projekata.

IPARD je namenjen poljoprivrednim proizvođačima mleka, mesa, voća, povrća i ratarima za:

- izgradnju i rekonstrukciju proizvodnih objekata kao i objekata za skladištenje

- nabavku nove opreme za navedene proizvodnje (mašine za rukovanje i transport čvrstog, polutečnog i tečnog stajnjaka, mašine za pripremu stočne hrane, oprema za hranjenje životinja,oprema za staklenike, plastenike i objekte za proizvodnju voća i povrća, oprema za berbu, sortiranje, pakovanje i skladištenje)

- nabavku novih traktora i priključne mehanizacije (plugova, tanjirača, međurednih kultivatora, grubera, setvospremača, valjkova, navigacije, sejalice, prskalice, atomizera i traktorskih prikolica. 

Postavio: Administrator dana 2018.03.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen