Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1301/predavanje-za-poljoprivrednike/

Verzija za tampu / To ScreenviewPREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE!


U petak 16.03.2018. od 18 časova u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran, za sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače, održaće se prezentacija IPARD programa u organizaciji opštine Srbobran i ,,2KM consulting doo" firme sa dugogodišnjim iskustvom u pisanju poslovnih planova, vođenju projekata kao i u pripremi dokumentacije za poljoprivredne proizvođače.


Predavanje će voditi Đorđe Mirković, diplomirani inženjer poljoprivrede sa 15 godina iskustva u razvoju i vođenju projekata. Njegov trenutni angažman vezan je za Evropsku banku za obnovu i razvoj.

Asistenti u predavanju biće Marko Avdalović i Jelena Štrkić iz Razvojne agencije Vojvodine, koji takođe poseduju bogato iskustvo u vođenju IPA projekata.

IPARD je namenjen poljoprivrednim proizvođačima mleka, mesa, voća, povrća i ratarima za:

- izgradnju i rekonstrukciju proizvodnih objekata kao i objekata za skladištenje

- nabavku nove opreme za navedene proizvodnje (mašine za rukovanje i transport čvrstog, polutečnog i tečnog stajnjaka, mašine za pripremu stočne hrane, oprema za hranjenje životinja,oprema za staklenike, plastenike i objekte za proizvodnju voća i povrća, oprema za berbu, sortiranje, pakovanje i skladištenje)

- nabavku novih traktora i priključne mehanizacije (plugova, tanjirača, međurednih kultivatora, grubera, setvospremača, valjkova, navigacije, sejalice, prskalice, atomizera i traktorskih prikolica.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign