Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA


Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine raspisao je javni poziv za dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje žena iz izbegličkih i raseljeničkih porodica a u skladu sa nacionalnom strategijom za unapređenje položaja žena i aktivnosti u pravcu poboljšanja rodne ravnopravnosti.


Javni poziv se raspisuje za lica koja imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji opština: Novi Sad, Vrbas, Zrenjanin, Inđija, Srbobran, Pančevo, Stara Pazova. Pomoć se odobrava u robi (alatu i opremi) kao jednokratna i bespovratna, namenjena ekonomskom osnaživanju žena iz izbegličkih i raseljeničkih porodica u iznosu od najviše 200.000 dinara za svaki grant. Javni poziv je otvoren do 02.aprila 2018. godine. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu Fonda u delu JAVNI POZIVI.

Fond je takođe raspisao još jedan poziv. Studentima je upućen poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći. Pravo na učešće po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti lica koja su imala (imaju) u skladu sa zakonom status izbeglih ili raseljenih lica sa boravištem odnosno prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine na dan stupanja na snagu Odluke o osnivanju Fonda (21. decembar 2006. godine), tj. studenti osnovnih akademskih studija (izuzev studenata prve godine) na teritoriji Republike Srbije, a koji se prijave na Javni poziv od 8. marta do 2. aprila 2018. godine,

Za sve informacije možete se obratiti i u maloj sali opštine Srbobran ponedeljkom i petkom od 7:00 do 9:00 časova ili pozvati na telefon 062/319-310 Savka Lazić. 

Postavio: Administrator dana 2018.03.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 57
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen