Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1307/stipendije-za-105-studenata/

Verzija za tampu / To ScreenviewSTIPENDIJE ZA 105 STUDENATA!


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, potpisao je sa studenatima, koji imaju prosečnu ocenu sedam i više,  ugovore o stipendiranju. 


Ove godine finansijsku podršku iz opštinskog budžeta imaće 105 studenata iz naše opštine. Danas u velikoj sali potpisali su ugovore koji su garant stipendije koja će svakog meseca stići na njihov račun. Za studentske stipendije ove godine  iz opštinskog budžeta izdvojeno je 4.150.000 dinara.

- Omogućili smo stipendiranje studenata i sa nižom prosečnom ocenom, što nije bio slučaj prethodnih godina. Cilj nam je da na neki način podstaknemo njihov rad.  Stipendije će se koristiti od januara do oktobra,  tako da će i tokom raspusta  dobijati stipendije. Naša obaveza je da vodimo računa o standardu studenata, a verujem da  će nam se to vratiti kroz njihov društvani rad, istakao je Paroški prilikom potpisivanja ugovora.

Obraćajući se studentima, Paroški  je svima poželeo uspeh tokom školavanja.

- Nadam se da vam će vam opštinska stipendija bar u nekom delu olakšati studiranje i biti podsticaj da sa što boljim ocenama polažete ispite i što pre završite fakultet, rekao je Paroški.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign