Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

RADOST KOJA TRAJE 62.GODINE


Predškolska ustanova "Radost" u Srbobranu danas proslavlja 62.godine postojanja. Tim povodom sutra, u četvrtak od 17 - 18h održaće se priredba u sportskoj hali.


Predškolska ustanova "Radost" u svom sastavu ima devet vrtića, sedam u Srbobranu i po jedan u Turiji i Nadalju. Vaspitno – obrazovni rad u Ustanovi, koja okuplja 430 dece, odvija se na srpskom i na mađarskom jeziku, kao i dvojezično.

Sviih devet objekta imaju svu potrebnu infrastrukturu. To su ili relativno novi objekti ili objekti adaptirani u poslednjih 5-6 godina, svetli, opremljeni svim audio-vizuelnim i drugim didaktičkim sredstvima, uređeni sa spravama za dečju igru u svakom dvorištu.

Naša deca ne plaćaju participaciju za pohađanje vrtića odlukom Skupštine opštine Srbobran.

- Priredba kojom će se obeležiti 62.godišnjica osnivanja Ustanove "Radost" ove godine razlikovaće se od predhodnih. Nazvana je "Svuda prođi, kući dođi", a deca sa svojim vaspitačicama pripremili su nam scensko putovanje, tako da ćemo videti kako deca plešu čardaš, sirtaki i niz drugih nacionalnih igara. Zamišljeno je da nam na taj način približe neke druge države, narode i njihovu kulturu, kazala je za naš portal Aleksandra Vrsajković, direktorka ove Ustanove i pozvala sve naše sugrađane da došu sutra u sportsku halu i aplauzima podrže decu koja će nastupiti na priredbi.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2018.03.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin