Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

ŠKOLSKE NOVINE U TURIJI!


Učenici petih razreda OŠ "Petar Drapšin" u Turiji, članovi novinarske sekcije, sa učiteljicom Milicom Jočić, priredili su prvi broj elektronskih, školskih novina.


Prvi broj "Školskih novina" posvetili su, kako kažu, našem, nedavno preminulom pedagogu škole, Miodragu Velickom. O njemu je pričala profesorka biologije, Mirjana Petrović, kao i jedna od njegovih školskih drugarica.

- U novinama smo objavili aktuelnosti iz škole i predstavili rad naših učenika i nastavnika na jedan, malo drugačiji način. Nadamo se da će časopis zaživeti, i da će izlaziti četiri puta godišnje. Trudimo se i radimo na tome da naša škola uvede razne inovacije, kako bi naši učenici uživali u radu i bili što kreativniji. Najveću podršku i zahvalnost novinarska sekcija duguje direktorki škole Branislavi Zeremski, koja se svesrdno trudi da nam pomogne u realizaciji naših ideja, kazala je učiteljica Milica Jočić.

Ukoliko želite da vidite šta su ovi mali kreativci, možda budući novinari napravili, odnosno da pročitate njihove priče, prvi broj Elektronskih školskih novina OŠ "Petar Drapšin" možete videti OVDE. 

Postavio: Administrator dana 2018.03.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 68
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen