Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

U NEDELJU SVI NA TRG REPUBLIKE!


Tri autobusa sa Srbobrancima idu u Ćupriju...


 Još šest dana je ostalo do trenutka kada će njih četrnaestoro izaći na scenu u Ćupriji i pokušati da pobede. Deca iz Srbobrana,Turije i Nadalja (Barna Teodora, Donatella Bakoš, Kristina Pejović, Veljko Golub, Milica Vujmilović, Jovana Radin, Maša Šeguljev, Kornelia Forgač, Tijana Medurić, Zorica Đisalov, Aleksandra Šipoš, Zorana Velicki, Milana Buljić, Anja Dinić) unazad šest meseci vredno spremaju se za nastup 19.juna na festivalu "SRBIJA U RITMU EVROPE". Sa njima su radili profesori i koreografi iz Beograda, a deca su pokazala veliki entuzijazam i želju za pobedom. Zemlja koju predstavljaju je Španija i iz tog razloga pevaju na španskom jeziku.

- Toga dana u Ćupriji sa nama će biti u pratnji i stotinak navijača,uglavnom su to njihovi drugari i roditelji koji će ih bodriti i davati moralnu podršku,ali glavnu podršku očekujemo od naših sugrađana koji će glasati putem SMS poruka, kazala je za naš portal Branislava Sekulić, koordinator ispred opštine Srbobran za saradnju sa manifestacijom "SRBIJA U RITMU EVROPE".

Takmičenje je 19.juna u Ćupriji,u 17 časova,uz direktan prenos na RTS  2.

Deca iz Ćuprije su prošle godine pobedila i to je razlog zašto se ove godine takmičenje održava tamo.

Manifestacija "SRBIJA U RITMU EVROPE" postoji 7 godina,a deca iz naše opštine sada prvi put učestvuju. Nade i očekivanja su velika, žiri koji je pratio takmičare iz svih gradova koji učestvuju ocenio ih je najvećim ocenama i svrstao u ovogodišnje favorite.

- Glasa se isključivo 19.juna ,onog momenta kada voditelj da znak.Ukupno vreme glasanja biće 20-ak minuta i sa jednog telefona se može poslati neograničen broj poruka sa sadržajem PESMA  12  na broj 4441. U slučaju da naša deca pobede,takmičenje se naredne godine održava u Srbobranu,a jedan od najvažnijih benefita je da prihod od sms poruka ide direktno u sve naše škole. Ispred opštine,pružili smo im maksimalnu podršku,kako finansijsku tako i tehničku, kaže Branislava Sekulić i dodaje:

- Ono što je u ovom momentu najvažnije da istaknemo je da će u nedelju 19.juna na Trgu Republike,u Srbobranu,biti organizovano javno praćenje prenosa takmičenja,putem video bima i zato pozivamo sve koji su u mogućnosti da nam se pridruže na Trgu,u 17 časova,kako bi zajedničkim snagama navijali za naše najmlađe takmičare,koji će sasvim sigurno predstaviti našu opštinu u najboljem svetlu.

Pismom su se javnosti obratili roditelji dece koja se takmiče u Ćupriji. U pismu su izrazili zahvalnost svima koji su pomogli. Između ostalog u pismu se kaže:

- Osećamo potrebu da  ovim putem izrazimo posebnu zahvalnost našoj koordinatorki Branislavi Sekulić, koja je sa nama od prvog dana, kao i predhodnom predsedniku opštine Zoranu Mladenoviću i članu veća Zoranu Dudvarskom, što su izašli u susret svim potrebama dece u toku ovih priprema i omogućili da naša deca učestvuju na ovom takmičenju . Takođe, želimo da se zahvalimo STR SILVI Srbobran i Fulajtar Silviki, firmi TMV iz  Bačkog Jarka i Svetlani Čavić, zbog izuzetne saradnje, kao i sve sponzore koji su pomogli tako što su izdvojili određena sredstva, a zahvaljujući kojima će naši navijači u Ćupriji nositi majice u znak podrške našim takmičarima:

- Metal X Turija

- Kobasicijada Turija

- NB-Soja -Gold Nadalj

- Pionir AD Srbobran

- Demax doo Srbobran

- Opšta zemljoradnička Zadruga Turija

- Turinka doo

- Salaš Tatić Turija

- Zadruga Terrenova Turija

- ANOVA kooperacija doo Sremska Kamenica,ogranak Srbobran

- Renata Josić, ispred firme doo Rubber company, Srbobran. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 110
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen