Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OPŠTINA SPREMNA DA REAGUJE U VANREDNIM SITUACIJAMA


Ocenio je predsednik Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, nakon današnjeg sastanka...


U poseti našoj opštini danas su bili Milan Novaković, načelnik Južno-bačkog upravnog okruga i komandant Štaba za vanredne situacije JBUO, načelnik Uprave za vanredne situacije, Dragan Cvetičanin i načelnik odeljenja za upravljanje rizicima, Vladimir Ragai.

Sastanak je održan u skladu sa smernicama Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, a u cilju unapređenja rada Štaba za vanredne situacije i priprema za aktivnosti u narednom periodu u slučaju vanrednih situacija. U radu su učestovali svi članovi Opštinskog štaba.

- Preventivno obilazimo sve štabove za vanredne situacije u opštinama našeg okruga i vršimo analize funkcionisanja ovog važnog organa. Cilj je da analiziramo sve preduzete mere, i operativne i administrativne, koje su neophodn za dobro funkcionisanje štabova. Čekamo visoke vodostaje reka i važno je da štabovi pre toga dobro organizuju sve službe, što je i preporuka Ministarstva za unutrašnje poslove i Uprave za vanredne situacije. Nakon analize daćemo predloge mera kako unaprediti funkcionisanje, a organizovaćemo i zajedničku instruktažu za sve opštinske štabove, rekao je Milan Novaković, načelnik Južno-bačkog upravnog okruga i komadant Štaba za vanredne situacije JBUO.

Koliko i da li smo spremni da reagujemo u slučaju vanrednih situacija ocenio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški:

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2018.03.26

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen