Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

MASTER DANCE SE OKITIO MEDALJAMA


Master dance - plesni studio na međunarodnom takmičenju nastupio sa 63 svoja plesača iz Srbobrana, Novog Sada i Sremskih Karlovaca i osvojio ukupno 6 zlatnih, 4 srebrne i dve bronzane medalje


Prošlog vikenda održano je plesno takmičenje "Dance fusion" u Zrenjaninu. Učestvovalo je preko 1200 plesača iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Bugarske. Učešće je uzelo preko 35 plesnih klubova.

Prvi put učestvovale su devojčice iz "Master dance"-a koje treniraju u Srbobranu. Najmlađa grupa u sastavu, Anastasija Šimpraga,Petra Gavanski, Staša Brkić, Ana Dinjaški, Sara Marijanski , uzrasta 4 do 6 godina su nastupile rano ujutru oko 8.30 i talentom, ali i uvežbanošću skrenule pažnju na sebe.

 Grupa dece: Ivana Šijačić, Teodora Brkić, Ana Korceba, Elena Turuc, Elena Radović, Nikolina Krunić su u uzrastu dece do 8.5 godina u jazz plesnom stilu osvojile su zlatnu medalju, kao i juniorke u sastavu: Jelena Bojanić, Galina Jovčić, Zorana Pivnički, Selena Ćelbabin, Elena Matarugin, Anja Resanović i Milana Matić.

U solo kategoriji, Teodora Brkić, kojoj je ovo bio prvi solo nastup, osvojila je srebrnu medalju

- Presrećna sam i čestitam svim devojčicama. Ovo je veliki uspeh naših plesača i odlična priprema za Državno prvenstvo koje nas očekuje u maju, kazala je Jadranka Demić, Jovanović koja je pripremala devojčice za ovaj nastup.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.03.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin