Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1335/master-dance-se-okitio-medaljama/

Verzija za tampu / To ScreenviewMASTER DANCE SE OKITIO MEDALJAMA


Master dance - plesni studio na međunarodnom takmičenju nastupio sa 63 svoja plesača iz Srbobrana, Novog Sada i Sremskih Karlovaca i osvojio ukupno 6 zlatnih, 4 srebrne i dve bronzane medalje


Prošlog vikenda održano je plesno takmičenje "Dance fusion" u Zrenjaninu. Učestvovalo je preko 1200 plesača iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Bugarske. Učešće je uzelo preko 35 plesnih klubova.

Prvi put učestvovale su devojčice iz "Master dance"-a koje treniraju u Srbobranu. Najmlađa grupa u sastavu, Anastasija Šimpraga,Petra Gavanski, Staša Brkić, Ana Dinjaški, Sara Marijanski , uzrasta 4 do 6 godina su nastupile rano ujutru oko 8.30 i talentom, ali i uvežbanošću skrenule pažnju na sebe.

 Grupa dece: Ivana Šijačić, Teodora Brkić, Ana Korceba, Elena Turuc, Elena Radović, Nikolina Krunić su u uzrastu dece do 8.5 godina u jazz plesnom stilu osvojile su zlatnu medalju, kao i juniorke u sastavu: Jelena Bojanić, Galina Jovčić, Zorana Pivnički, Selena Ćelbabin, Elena Matarugin, Anja Resanović i Milana Matić.

U solo kategoriji, Teodora Brkić, kojoj je ovo bio prvi solo nastup, osvojila je srebrnu medalju

- Presrećna sam i čestitam svim devojčicama. Ovo je veliki uspeh naših plesača i odlična priprema za Državno prvenstvo koje nas očekuje u maju, kazala je Jadranka Demić, Jovanović koja je pripremala devojčice za ovaj nastup.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign