Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

AKADEMIK PORAZOM PROTIV PIROTA POTVRDIO SELIDBU U NIŽI RANG


Deset razlike za goste iz Pirota ugasilo je i poslednju nadu navijača košarkaškog kluba iz Srbobrana da može da sačuva status u Drugoj muškoj ligi. Košarkašice ŽKK Srbobran pobedom su otvorile play off za plasman u viši rang.


Košarkašice ŽKK Srbobran odlično su startovale u play off takmičenju. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat na semaforu je bio u korist domaćih:

ŽKK SRBOBRAN - ŽKK STARA PAZOVA 68:63

U finišu takmičenja u drugoj ŽKLS, košarkašice Srbobran već u sredu imaju novi izazov. Izlaze na teren prvoj ekipi na tabeli 2. ŽLS SEVER B - KK Novosadska ŽKA, a u subotu na parket sportske hale u Srbobranu dolazi KK Topolčanka iz Bačke Topole. Utakmica počinje u 17.00h i ovo je poziv navijačima da dođu i podrže mlade košarkašice iz Srbobrana.

KK AKADEMIK - KK PIROT 73:83

Košarkaši Akademika porazom protiv KK Pirot zapečatili su sudbinu i overili kartu za Vojvođansku ligu. Potvrdilo se da turbulencije u klubu, promene na klupi i kvaltet igrača ipak nisu mera opstanka u 2. MLS.

Košarkašima Akademika ostalo je da odigraju još dve prvenstvene utakmice. Biće to utakmice bez rezultatskog imperativa, a kako će Akademik dalje videćemo.

S.N.

 

  

Postavio: Administrator dana 2018.04.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin