Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1368/bronza-za-srbobrance/

Verzija za tampu / To ScreenviewBRONZA ZA SRBOBRANCE


Uskršnji turnir u Šumici okupio je decu koja su rođena 2007. i 2008. godine, a učestvovale su 23 ekipe...


Fudbalski klub SRBOBRAN organizator ovog turnira može da bude ponosan. Dečaci i devojčice, članovi 23 ekipe pokazali su šta znaju, talenat i požrtvovanost, a iz Srbobrana su svi otišli sa lepom uspomenom na lep fudbalski dan.

U kategoriji dece 2007.godište treće mesto pripalo je domaćinima.

Prvi Uskršnji turnir je otvorio je predsednik opštine Srbobran Radivoj Paroški:

– Verujem da će mladim fudbalerima ovo takmičenje ostati u pamćenju, a meni je pripala čast da ga otvorim. Želim vam dobre utakmice, da se trudite, ali da ne tugujete ako izgubite. Sport je takav, to već sigurno sami znate. Pobediće onaj koji je trenutno bolji, ali vreme za dokazivanje je tek pred vama. Nema tugovanja, samo sreće i radosti, rekao je Paroški prilikom otvaranja.

U kategoriji 2007.godište najbolja ekipa bila je Škola fudbala "Lider" iz Odžaka. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji od ekipe FK Bečej".

U kategoriji 2008. godište najbolji su bili, deca iz fudbalske škole FK Vojvodina iz Novog Sada, a drugo mesto pripalo je Školi fudbala ODR iz Petrovaradina.

Kada već govorimo o fudbalu, nakon pobede u Gložanima prošle subote, narednog vikenda fudbaleri FK Srbobran, koji čvrsto drže prvo mesto na tabeli, su slobodni.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign