Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

PUCNJEM U NOGU POLICAJAC ONESPOSOBIO NASILNIKA


U subotu oko 18.00h desilo se porodično nasilje, a prilikom policijske intervencije nasilnik nasrnuo nožem na policiju. U samoodbrani policajac pucao u nogu i onesposobio napadača...


Kako Srbobran.net nezvanično saznaje, policija je bila primorana da puca nakon što su napadnuti, prilikom intervencije. Nezvanično saznajemo da je u pitanju porodično nasilje, pri čemu je S.S. (1999.god.), nožem nasrnuo na oca i tetku, preteći da će ih oboje ubiti. Oni su nekako uspeli da se spasu, sklone i pozovu policiju, koja je odmah izašla na mesto gde se incident dogodio.

Prilikom intervencije u porodičnoj kući J.S u Tuku, nasilni S.S. nasrnuo je nožem i na policiju. U samoodbrani jedan od policajaca, pucao je u nogu napadaču. Na taj način ga je onesposobio, nakon čega je razoružan i zarobljen. Pozvana je hitna pomoć, a S.S. je nakon hapšenja zbrinut u bolnici u Novom Sadu.

Svi detalji ovog nemilog događaja utvrdiće se tokom istrage.

Oko 22.30h nakon lekarske intervencije S.S. je u policijskoj pratnji vraćen u Srbobran i priveden je na saslušanje. Predhodno su izjave u policiji dali J.S. otac  i O.T. tetka uhapšenog.

Srbobran.net saznaje da ovo nije prvi put da je S.S. napao oca, naime na osnovu naših saznanja slična situacija desila se pre desetak dana.

Posebnu, javnu pohvalu zaslužuje policajac koji je prilikom ove intervencije pokazao prisebnost i profesionalno vršeći dužnost, štiteći živote ugroženih građana, ali i sopstveni, nasilniku naneo lakšu telesnu povredu, ispalivši metak tako da napadač nije teže povređen.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2018.04.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin