Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ŠIMPRAGA PODNEO OSTAVKU!


Član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, kako Srbobran.net saznaje podneo je ostavku na mesto u Opštinskom veću.


Na naše pitanje da li je informacija koju smo dobili tačna, odnosno da li je istina da je podneo ostavku na mesto u Opštinskom veću, Todor Šimpraga nam je potvrdio ovu informaciju.

- Ova moja odluka da se povučem sa funkcije je lični čin i odluka koju sam doneo je posledica želje da se više posvetim porodici i poslu koji inače radim. Takođe prihvatio sam da se angažujem u rukovodstvu Fudbalskog kluba "Srbobran" i ne bih želeo da sutra neko kaže da sam u sukobu interesa. Cilj mi je da napravimo jednu respektabilnu školu fudbala i da se tome ozbiljnije posvetim u narednim periodu, rekao nam je Šimpraga, a na pitanje da li to znači da je ovo njegovo povlačenje i otklon od politike koju sprovodi vladajuća koalicija u našoj opštini, odgovorio je:

- Naprotiv, apsolutno podržavam politiku koju vodi naš predsednik opštine Radivoj Paroški i koalicija koja vrši vlast u našoj opštini. To što sam podneo ostavku ne znači da sam promenio mišljenje. I dalje sam čvrsto uveren da je Srbobran na dobrom putu i u tom smislu nema dileme. To što sam odlučio da se povučem sa opštinske funkcije ne znači da menjam mišljenje ili politički dres.

S.Š.

- 

Postavio: Administrator dana 2018.04.19   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen