Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

U PETAK DERBI ZA MARINU!


Utakmica - derbi kola u futsalu između KMF Srbobran i KMF Bečej 2003 u petak 27.04.2018. biće u znaku prikupljanja materijalne pomoći za Marinu Kovačev koja se leči od karcinoma i kojoj je neophodno 16.000 evra za lečenje u Istambulu.


Derbi kola Vojvođanske futsal lige i susret dva prijateljska kluba od kojih je gostujući trenutno prvi na tabeli, a Srbobran treći, u petak biće u znaku prikupljanja humanitarne pomoći. Zbog toga organizator i igrači oba tima pozivaju sve ljubitelje sporta i sve humaniste da dođu u halu sportova u Srbobran. Naime, već od 18.20h sve će biti u znaku prikupljanja materijalne pomoći za Marinu Kovačev iz Bečeja kojoj je neophodna finansijska podrška kako bi nastavila lečenje od teške bolesti protiv koje se hrabro bori.

Šta su organizatori pripremili možete da čujete u tonskom zapisu u kome je Dalibor Maglajčević, ispred KMF Srbobran detaljno govorio za naš portal:

Dakle, biće tu umesto ulaznica dobrovoljni prilog koji će pratiti tombola, zatim kurtoš kolač koji će se prodavati za 100 dinara, a sav prihod ide za lečenje Marine, kao i prihod od prodaje suncokreta..

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.04.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin