Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

KOSILICA I TRIMER ZA IGRALIŠTE U NOVOM NASELJU


Obećano - učinjeno! Članovi Udruženja "Naša priča" dobili su na korišćenje od opštine kosilicu i trimer za travu, tako da će ove sezone igralište za decu na Unčiću biti uvek pokošeno i na usluzi deci...


Ovaj poklon uručio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, koji je pre sedam dana obećao pomoć članovima ovog udruženja, koji održavaju dečije igralište na Unčiću.

- Građani okupljeni u ovom udruženju su napravili od zakorovljenog prostora prelep prostor za svoju decu i za sebe, veliko igralište i sportske terene. Prvi put kada sam bio ovde, prošlog vikenda, razgovarali smo o tome da će lokalna samouprava ovakvu lepu građansku inicijativu podržati. Ovo je prelep primer, a lokalana samouprava podržaće svaku sličnu građansku inicijativu. Obećali smo da ćemo im pomoći na razne načine, a sada smo ovim vrednim građanima na poklon doneli kosačicu i trimer, što će im olakšati održavanje ovog prostora, rekao je prilikom primopredaje Radivoj Paroški.

U neposrednoj blizini ovog igrališta je i šumica koja bi mogla da bude idealna za odmor i šetnju u prirodi.

- Predsednik je u najkraćem mogućem roku ispunio ono što je obećao, pre nedelju dana. Dobili smo kosilicu i trimer, što će nam umnogome olakšati održavanje ovog prostora. Pored se nalazi šumica i u planu je da napravimo tu šetalište i park, a predsednik nam je obećao da će lokalna samouprava podržati ovaj naš projekat, kazao je Dane Piontek ispred Udruženja "Naša priča".

Njihov plan je da u naredno periodu pored uređenja šumice, kultivišu prostor iza dečijeg igrališta prema kanalu koji je obrastao trskom, a za teren koji je predviđen za odbojku na pesku već je naručen pesak kako bi se teren aktivirao i priveo nameni.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.04.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin