Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRIJAVITE EKIPU ZA TURNIR!


Po prvi put u Srbobranu biće organizovan turnir u nožnom tenisu na otvorenom. Trajaće dva dana, a biće održan na Trgu republike i igraće se 2x2.


Za jedne je "nožni tenis", za druge "fudbalski badminton", a treći ga jednostavno opisuju kao kung-fu na mreži. U ovim našim krajevima čini se da je najsličniji "kockama", igri koja je i danas omiljena među decom u školskim dvorištima, pa i na ulicama. Kako bilo, sport koji je nastao još u srednjem veku na Malajskom poluostrvu poslednjih godina je sve popularniji širom planete.

Meč se odvija na terenu koji veoma podseća na onaj za badminton, sa mrežom koja je visoka oko metar i po (mala razlika za mušku i žensku konkurenciju), a na kojem se lopta ne prebacuje samo lagano sa jedne na drugu stranu terena, već se makazicama i volejima u vazduhu prosto zakucava u protivničku polovinu, dok rivali u letu pokušavaju da vam udare "vazdušne rampe". Nogom, naravno!

Kako će ovo izgledati u Srbobranu videćemo. U svakom slučaju zvuči zanimljivo i ovo je pot+ziv da prijavite ekipu. Organizator će naknadno detaljno objasniti pravila na osnovu kojih će se igrati utakmice i kako će to sve izgledati. 

Postavio: Administrator dana 2018.04.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 38
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen