Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

U ISTOM DANU JOŠ JEDAN SUDAR NA ISTOM MESTU


Sinoć posle 23.00h na uglu ulica Svetog Save i Petra Drapšina desio se drugi sudar u istom danu. Ovaj put učestvovali su Peugeot karavan i Toyota Corolla.


Nakon saubraćajne nezgode koja se desila u sredu ujutro, sinoć nešto posle 23.00h desio se na istom mestu drugi sudar. Upozorenje koje smo uputili nakon prvog sudara da se obrati pažnja na ovoj raskrsnici, jer semafor nije u funkciji, očigledno niije stiglo do aktera sinoćnje saobračajne nezgode.

Do sudara je došlo tako što je Toyota zrenjaninskih registracija, koja se kretala iz pravca Vrbasa, naletela na prikolicu koju je vukao za sobom Peugeot valjevskih registracija. Od siline udarca, prikolica je završila u produžetku ulice Petra Drapšina prema Bečeju, a Peugeot se zaustavio desetak metara od raskrsnice u pravcu Novog Sada.

Toyota je nakon udarca u prikolicu, po svemu sudeći trotoarom išla nekih petnaestak metara do zaustavljanja i izgleda da je drvo zaustavilo kretanje ovog vozila.

Nepažnja za volanom izazvala je još jedan sudar, na sreću, dok pišemo ovaj tekst bez smrtno stradalih. Vozači oba vozila su hospitalizovani nakon sudara. Treba reći da je pored policije i hitne pomoći na llice mesta sinoć izašla i vatrogasna jedinica. Toyota se nakon sudara upalila, u pomoć su pre vatrogasaca priskočili građani iz komšiluka i lokalizovali požar.

Trebaće vremena dok saobraćaj bude normalizovan na ovoj raskrsnici. delovi automobila su sve sve strane, kao i vino koje je prevozio u prikolici vozač sa valjevskim registracijama.

Policija reguliše saobraćaj i preusmerava vozila u zaobilazne ulice.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.05.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen