Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

NAŠ MILAN SA MESIJEM U REKLAMI!


Ova godina ostaće upamćena, između ostalog u svetu po reklami za Lays (čips), a kod nas po reklami za Chipsy koja prati Svetsko prvenstvo u fudbalu a u kojoj Lionel Messi "ima čast" da sa našim Srbobrancem, Milanom Radišićem pravi selfy...


Prošlo je samo par nedelja od kako smo sa velikom radošču objavili vest kako je naš Milan Radišić osvojio prestižnu nagradu za svoj fotografski rad na velikom svetskom konkursu koji je organizovao Sony u Londonu.

Ovih dana u Nici u na Azurnoj obali u jednoj od galerija u ovoj velikoj svetskoj turističkoj prestonici postavljena je izlozba njegovih fotografija, ali tu se ne završava priča o uspesima ovog Srbobranca.

Milan nas je opet prijatno iznenadio. Pojavljuje se u epizodnoj ulozi u američkoj tv seriji Homeland, a postao je i deo velike svetske reklamne kampanje u kojoj Pepsi u susret Svetskom fudbalskom prvenstvu promoviše dva velika brenda. U Srbiji Chipsy, a u ostatku sveta Lays.

Pojavljuje se u reklamnim spotovima sa velikom fudbalskom zvezdom Lionelom Mesijem i zajedno prave selfije. Milan je predstavljen na sledeći način:

Spot za Chipsy i Lays možete videti i kod nas na sajtu:

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.04

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin