Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1420/na-milan-sa-mesijem-u-reklami/

Verzija za tampu / To ScreenviewNAŠ MILAN SA MESIJEM U REKLAMI!


Ova godina ostaće upamćena, između ostalog u svetu po reklami za Lays (čips), a kod nas po reklami za Chipsy koja prati Svetsko prvenstvo u fudbalu a u kojoj Lionel Messi "ima čast" da sa našim Srbobrancem, Milanom Radišićem pravi selfy...


Prošlo je samo par nedelja od kako smo sa velikom radošču objavili vest kako je naš Milan Radišić osvojio prestižnu nagradu za svoj fotografski rad na velikom svetskom konkursu koji je organizovao Sony u Londonu.

Ovih dana u Nici u na Azurnoj obali u jednoj od galerija u ovoj velikoj svetskoj turističkoj prestonici postavljena je izlozba njegovih fotografija, ali tu se ne završava priča o uspesima ovog Srbobranca.

Milan nas je opet prijatno iznenadio. Pojavljuje se u epizodnoj ulozi u američkoj tv seriji Homeland, a postao je i deo velike svetske reklamne kampanje u kojoj Pepsi u susret Svetskom fudbalskom prvenstvu promoviše dva velika brenda. U Srbiji Chipsy, a u ostatku sveta Lays.

Pojavljuje se u reklamnim spotovima sa velikom fudbalskom zvezdom Lionelom Mesijem i zajedno prave selfije. Milan je predstavljen na sledeći način:

Spot za Chipsy i Lays možete videti i kod nas na sajtu:

S.Š.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign