Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT I OMLADINU U POSETI SRBOBRANU


Danas je našu opštinu posetuo Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Dočekao ga je predsednik opštine Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a obišli su halu sportova u Srbobranu i sportsku salu u Turiji...


Očekivanja koja lokalna samouprava ima kao prioritet kada je sport u pitanju i saradnja sa pokrajinskim organima je sanacija parketa u sportskoj hali u Srbobranu i završetak radova u kuglani.

Za medije su govorili pored pokrajinskog sekretara, predsedbnik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i direktor Centra za sport i turizam naše opštine, Slobodan Subić, a među domaćinima bio je i Radivoj Debeljački, član opštinskog veća.

Prilikom današnje posete Batez se osvrnuo na činjenicu da poslednje dve godine iz Sekretarijata koji je njegov resor, Srbobran nije dobio sredstva na konkursima za infrastrukturu i opremanje sportskih objekata  i da je to činjenica koja će svakako uticati prilikom odlučivanja u narednom periodu kada se sredstva iz ovog pokrajinskog organa budu usmeravala u projekte lokalnih samouprava. On je takođe rekao da je prijatno iznenađen onim što je video, da i pored toga što spada u red najstarijih, sličnih sportskih objekata u Vojvodini, hala sportova u Srbobranu odlično izgleda i u skladu sa tim pohvalio rad domaćina. Evo šta je još rekao:

O kakvim projektima je konkretno reč i gde prioritetno Centar očekuje podršku pokrajine govorio je direktor Centra za sport i turizam:

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.05.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin