Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1424/pokrajinski-sekretar-za-sport-i-omladinu-u-poseti-srbobranu/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPOKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT I OMLADINU U POSETI SRBOBRANU


Danas je našu opštinu posetuo Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Do─Źekao ga je predsednik opštine Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a obišli su halu sportova u Srbobranu i sportsku salu u Turiji...


O─Źekivanja koja lokalna samouprava ima kao prioritet kada je sport u pitanju i saradnja sa pokrajinskim organima je sanacija parketa u sportskoj hali u Srbobranu i završetak radova u kuglani.

Za medije su govorili pored pokrajinskog sekretara, predsedbnik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i direktor Centra za sport i turizam naše opštine, Slobodan Subi─ç, a me─Ĺu doma─çinima bio je i Radivoj Debelja─Źki, ─Źlan opštinskog ve─ça.

Prilikom današnje posete Batez se osvrnuo na ─Źinjenicu da poslednje dve godine iz Sekretarijata koji je njegov resor, Srbobran nije dobio sredstva na konkursima za infrastrukturu i opremanje sportskih objekata  i da je to ─Źinjenica koja ─çe svakako uticati prilikom odlu─Źivanja u narednom periodu kada se sredstva iz ovog pokrajinskog organa budu usmeravala u projekte lokalnih samouprava. On je tako─Ĺe rekao da je prijatno iznena─Ĺen onim što je video, da i pored toga što spada u red najstarijih, sli─Źnih sportskih objekata u Vojvodini, hala sportova u Srbobranu odli─Źno izgleda i u skladu sa tim pohvalio rad doma─çina. Evo šta je još rekao:

O kakvim projektima je konkretno re─Ź i gde prioritetno Centar o─Źekuje podršku pokrajine govorio je direktor Centra za sport i turizam:

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign