Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DUDVARSKI ODBIO MESTO "LOKALNOG MINISTRA ZA SPORT"?!


Naš portal prvi je objavio vest da je Todor Šimpraga, iz ličnih razloga, podneo ostavku na mesto člana opštinskog veća zaduženog za sport i omladinu. Bilo je to polovinom aprila. Od tada u političkoj javnosti licitira se ko bi mogao da sedne na njegovo mesto, jer ova stolica je trenutno upražnjena...


Jedna od prvih "proverenih vesti" koja se pojavila na ovu temu bila je da će ovu funkciju preuzeti Zoran Dudvarski. On je na ovoj poziciji bio u periodu 2012 - 2016. Proverili smo i u kratkom razgovoru za naš portal, Dudvarski je demantovao ovu vest, naime on nam je rekao da ga za sada niko nije kontaktirao, odnosno da nije bilo nikakvih zvaničnih razgovora na ovu temu.

Inače ovo je resor koji u raspodeli na lokalu na nivou vladajuće koalicije pripada Srpskoj naprednoj stranci.

Pored već pomenutog Dudvarskog u čaršijskim pričama još nekoliko imena se pominju kao "sigurni kandidati" za ovu funkciju u raspodeli lokalne vlasti. Uglavnom svi imaju veze sa sportom, ali da ne bi smo licitirali imenima i eventualno dovodili ljude u neprijatnu situaciju, kako bi smo dobili informaciju iz prve ruke, pozvali smo predsednika opštine Srbobran, Radivoja Paroškog koji nam je decidno rekao sledeće:

- Predlog ko će biti član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu daje predsednik opštine. Naravno on će biti proizvod dosadašnjeg rada pojedinaca koji bi mogli u narednom periodu da obavljaju tu funkciju. Tačno je da taj resor pripada Srpskoj naprednoj stranci u okviru raspodele funkcija u Opštinskom veću, ali je takođe tačno da za sada uopšte nismo razgovarali o kadrovskom rešenju, kazao je Paroški i dodao:

- Sve što se priča i što ste čuli  je bez osnova i spada u sferu spekulacija. U ovom trenutku to uopšte nije tema kojom se bavimo. Kada budemo imali konkretno rešenje, kao odgovorni ljudi i stranka koja drži do javnosti u radu, blagovremeno ćemo obavestiti građane, kao uostalom i o svim ostalim aktivnostima koje sprovodimo,

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin