Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

IZLOŽBA PASA USPEŠNO ORGANIZOVANA


Preko 250 pasa iz pet zemalja u nedelju u Srbobranu takmičilo se u okviru X Nacionalne izložbe pasa svih rasa u organizaciji Kinološkog društva Srbobran. Takođe održana je i Specijalka za bernandince. Bio je to II Memorijal Ereš Žolt.


U razgovoru sa izlagačima organizator je pokupio sve pohvale, kako za ambijent u kome je organizovana ova izložba tako i za organizaciju takmičenja.

- Zadovoljan sam odzivom izlagača, kao i kvalitetom suđenja. Trudili smo se da ovu jubilarnu desetu CAC izložbu u Srbobranu organizujemo što bolje, a koliko smo u tome uspeli najbolje govore naši gosti. Mi već raznišljamo o sledećoj izložbi, jer stalo nam je da Srbobran bude upisan na kinološku mapu kao mesto gde se kinolozi osećaju dobro i kao svoji na svome, rekao je za naš portal Branislav Milošev, predsednik KD Srbobran.

Ono što je započeo njen muž nastavila je Jelena Ereš i odgajivačnica bernandinaca nastavila je da živi.

- Idem na izložbe, parim pse, prodajem mlade i nastavila sam da se družim sa odgajivačima bernandinaca kao đto je to radio Žolt. Ipak je naša odgajivačnica među pet najvećih u Evropi, kazala je Jelena našem reporteru.

Aljaski malamut Vase Kneževića iz Novog Sada osvojio je prvo mesto u konkurenciji parova, a on je samo potvrdio ono što smo čuli od večine odgajivača.

- U Srbobranu sam prvi put i veoma sam zadovoljan. Pista je izvrsna. Nalazimo se u hladovini i to je nešto što jako prija psima.

Najlepšeg mladog psa na izložbu je po mišljenju sudija izveo Milan Baralić iz Gornjeg Milanovca.

- Više puta sam bio na izložbama u Srbobranu i uvek rado ovde dolazim. Naravno da sam zadovoljan plasmanom mog psa, ali iznad svega ovo je jedno lepo druženje i takmičenje u odličnom ambijentu i uz organizaciju na kojoj mogu da pozavide mnogi.

Na fotografijama koje slede donosimo deo atmosfere sa izložbe koja je održana u kampu pored Šumice.

Z.S.

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen