Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BALIŽ LAURA - NAJOMILJENIIJA MEDJU MATURANTIMA!!


Nakon par dana intenzivnog glasanja dobili smo najomiljenijeg drugara među maturantima! Nagradu naših sponzora, BERLINGER HOUSE i APOLON, novčanu nagradu u vrednosti 200 evra zahvaljujući drugarima dobiće maturantkinja, LAURA BALIŽ iz Srbobrana.


Kada smo objavili da ćemo u saradnji sa našim sponzorima ove godine nagraditi jednog maturanta koga vi izaberete, a kome će pripasti novčana nagrada i priznanje za najomiljenijeg drugara među maturantima, glasanje je krenulo dosta stidljivo, ali kako je vreme odmicalo tako je i broj vaših poruka bio sve veći.

Ipak, ubedljiva pobeda pripala je maturantkinji LAURI BALIŽ iz Srbobrana. Ona je vukovac OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu i maturantkinja Ekonomske škole u Bečeju i očigledno da ima kvalitete koji su je kvalifikovali da zasluženo dobije nagradu naših sponzora.

Kriterijumi koje smo postavili i na koje smo stavili akcenat kada smo vas pozvali da učestvujete i izaberete najboljeg drugara među maturantima bili su drugarstvo, prijateljstvo, spremnost da se pomogne, nesebičnost, solidarnost, duhovitost, druželjubivost, plemenitost...

Nema sumnje da Laura poseduje ove ljudske kvalitete, jer da nije tako teško da bi nam stigao tako veliki broj poruka sa njenim imenom.

Laura dobija 200 evra u dinarskoj protivrednosti i na taj način BERLINGER HOUSE i APOLON nagrađuju "najomiljeniju drugaricu među maturantima" i pomažu joj da se za matursko veče "obuče od glave do pete"!

Čestitamo Lauri i pozivamo je da nam se javi kako bi smo joj uručili nagradu. Zahvaljujemo svima koji su uzeli učešće u ovoj našoj akciji i koji su nam slali poruke u predhodnih par dana.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.24   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin