Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

LAURA PREUZELA NAGRADU


Najomiljenija maturantkinja među drugarima, po izboru posetilaca našeg portala, Laura Baliž iz Srbobrana, učenica Ekonomske škole u Bečeju juče je preuzela nagradu.


U nekoliko dana koliko je trajalo glasanje za najomiljenijig maturanta među drugarima Laura Baliž dobila je ubedljivo najveći broj glasova i to je bilo dovoljno da dobije 200 evra (dinarska protivvrednost) od naših sponzora BERLINGER HOUSE i APOLON koji su na ovaj način pomogli Lauri da se obuče "od glave do pete" za predstojeće matursko veče.

- Uopšte nisam očekivala ovu nagradu i jako sam iznenađena. Nisam mogla da verujem kad ste mi javili i još uvek sam pod utiskom, kazala je za naš portal Laura.

Ova mlada devojka je osnovnu školu završila kao vukovac, a sa istim uspehom upravo završava i srednju školu, tako da po svemu sudeći nagrada je otišla u prave ruke.

Zamolila nas je da se zahvalimo svima koji su glasali za nju, sponzorima na nagradi, a na naše pitanje - da li je već kupila garderobu za matursko veče, odgovorila nam je da još uvek nije ništa kupila, tako da će joj ovaj novac svakako dobro doći.

Pored novčane nagrade, napravili smo joj i povelju koja će joj ostati kao uspomena i podsećanje da je od svojih drugara izabrana zbog svojih ljudskih osobina za najomiljeniju u proleće 2018. godine.

Nakon srednje škole, Laura planira da upiše Višu poslovnu školu u Novom Sadu. Želimo joj puno sreće u daljem školovanju i životu i da nastavi da neguje svoju dobrotu i plemenitost koje su joj obezbedile nagradu.

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.28   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Toše Proeski In memoriam 25.01.1981 - 16.10.2007.

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin