Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

2.1 MILION DINARA ZA PREVOZ DJAKA


Predsednici i predstavnici 44 lokalne samouprave u Vojvodini potpisali su danas u Vladi AP Vojvodine, ugovore o regresiranju prevoza učenika srednjih škola. Među opštinama koje su dobila sredstva po konkursu je i naša opština.


Predsednicima opština i gradonačelnicima obratio se predsednik Vlade Vojvodine, Igor Mirović, koji je zimeđu ostalog rekao:

- Ovo je značajan program koji Pokrajinska vlada realizuje, jer se njim šalje poruka podrške učenicima koji su odabrali školovanje izvan mesta u kojima žive, a u izjavi za javnost Radivoj Paroški je rekao:

- Deo sredstava za prevoz srednjoškolaca obezbedili smo kroz ovaj konkurs a deo obezbeđujemo iz našeg lokalnog budžeta i dodao:

- Imamo stalnu politiku podrške đacima. Svi učenici, ne samo srednjoškolci, koji koriste autobuse na teritoriji opštine Srbobran imaju besplatan prevoz, a uz podršku Pokrajinske vlade kao u ovom projektu, pomažemo i one koji putuju u Novi Sad, Vrbas, Kulu ili Bečej, rekao je nakon potpisivanja ugovora Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.05.28   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin