Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1479/2-1-milion-dinara-za-prevoz-djaka/

Verzija za tampu / To Screenview2.1 MILION DINARA ZA PREVOZ DJAKA


Predsednici i predstavnici 44 lokalne samouprave u Vojvodini potpisali su danas u Vladi AP Vojvodine, ugovore o regresiranju prevoza učenika srednjih škola. Među opštinama koje su dobila sredstva po konkursu je i naša opština.


Predsednicima opština i gradonačelnicima obratio se predsednik Vlade Vojvodine, Igor Mirović, koji je zimeđu ostalog rekao:

- Ovo je značajan program koji Pokrajinska vlada realizuje, jer se njim šalje poruka podrške učenicima koji su odabrali školovanje izvan mesta u kojima žive, a u izjavi za javnost Radivoj Paroški je rekao:

- Deo sredstava za prevoz srednjoškolaca obezbedili smo kroz ovaj konkurs a deo obezbeđujemo iz našeg lokalnog budžeta i dodao:

- Imamo stalnu politiku podrške đacima. Svi učenici, ne samo srednjoškolci, koji koriste autobuse na teritoriji opštine Srbobran imaju besplatan prevoz, a uz podršku Pokrajinske vlade kao u ovom projektu, pomažemo i one koji putuju u Novi Sad, Vrbas, Kulu ili Bečej, rekao je nakon potpisivanja ugovora Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign