Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

GLASAJTE ZA SRBOBRAN!


Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji - "Srbija u ritmu Evrope" i opština Srbobran ima svoje predstavnike. Na Prvoj Srpskoj Televiziji deca naše opštine se takmiče u televizijskom prenosu direktno iz grada Niša 16. Juna, sa početkom od 14h.


22 zemlje Evrope i 22 grada Republike Srbije se bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva Srpska Televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu. Gledanost na Prvoj Srpskoj Televiziji je zagarantovana, a glasanje za naše predstavnike počinje 01. Juna i traje sve do kraja televizijskog programa.

Tekst za glasanje (sms): PESMA(razmak)04, posaljite na broj 1557.

Ukoliko želite da se sledeće godine televizijski prenos na Prvoj Srpskoj Televiziji emituje iz naše opštine, a deca predstavnici naše opštine otputuju u zemlju koju predstavljaju, glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka. 

Postavio: Administrator dana 2018.05.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin