Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

KONCERT OKUPAN SUZAMA


Godišnji koncert pokupio je aplauze publike koja se okupila u holu osnovne škole,  juče na tradicionalnom završnom nastupu hora OŠ "Vuk Karadžić" kojim rukovodi profesorka Jadranka Miković Džaferović.


Program sa kojim su izašli pred publiku, sačinjen od pop pesama domaćih i inostranih izvođača, bio je poslednji zajednički koncert hora ove škole u kome su učestvovali učenici završnog razreda.

Upravo zbog toga bio je ovo poseban događaj i obilovao je emotivnim izlivima, tako da je završen u suzama učesnika hora - maturanata ove škole, a suze su se videle i u očima Jadranke Miković Džaferović.

- Veoma sam ponosna na nas hor koji predvodi nastavnica Jadranka Mikovic Džaferović,zaista vredno vežbaju i zato postižu tako dobre uspehe.Mi u školi trudimo se da im obezbedimo uslove za sve nastupe i van Srbobrana,a takođe sve manifestacije u organizaciji opštine Srbobran i drugih inatitucija u lokalnoj zajednici, naš hor i recitatorsko dramska sekcija upotpune svojim učešćem, kazala je za naš portal direktorka OŠ "Vuk Karadžić", Julkica Popović, koja je prva na kraju koncerta cvećem nagradila nastavnicu koja vodi hor, a potom je stiglo cveće od učenika i još nekoliko cvetnih aranžmana iz publike.

Hor je nastupio uz pratnju na klaviru Vesne Stankov i uz gitare Miloša Milivojevića i Aleksandra Papuge, a u pesmi Bajage - Mali slonovi horu se pridružili članovi hora i pripremne grupe OMŠ iz Vrbasa.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.05.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 74
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen