Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1481/koncert-okupan-suzama/

Verzija za tampu / To ScreenviewKONCERT OKUPAN SUZAMA


Godišnji koncert pokupio je aplauze publike koja se okupila u holu osnovne škole,  juče na tradicionalnom završnom nastupu hora OŠ "Vuk Karadžić" kojim rukovodi profesorka Jadranka Miković Džaferović.


Program sa kojim su izašli pred publiku, sačinjen od pop pesama domaćih i inostranih izvođača, bio je poslednji zajednički koncert hora ove škole u kome su učestvovali učenici završnog razreda.

Upravo zbog toga bio je ovo poseban događaj i obilovao je emotivnim izlivima, tako da je završen u suzama učesnika hora - maturanata ove škole, a suze su se videle i u očima Jadranke Miković Džaferović.

- Veoma sam ponosna na nas hor koji predvodi nastavnica Jadranka Mikovic Džaferović,zaista vredno vežbaju i zato postižu tako dobre uspehe.Mi u školi trudimo se da im obezbedimo uslove za sve nastupe i van Srbobrana,a takođe sve manifestacije u organizaciji opštine Srbobran i drugih inatitucija u lokalnoj zajednici, naš hor i recitatorsko dramska sekcija upotpune svojim učešćem, kazala je za naš portal direktorka OŠ "Vuk Karadžić", Julkica Popović, koja je prva na kraju koncerta cvećem nagradila nastavnicu koja vodi hor, a potom je stiglo cveće od učenika i još nekoliko cvetnih aranžmana iz publike.

Hor je nastupio uz pratnju na klaviru Vesne Stankov i uz gitare Miloša Milivojevića i Aleksandra Papuge, a u pesmi Bajage - Mali slonovi horu se pridružili članovi hora i pripremne grupe OMŠ iz Vrbasa.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign