Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

NAGRADA ZA BUBAMARU!


Nadaljski vrtiić "Bubamara" našao se među 27 vaspitno-obrazovnih ustanova koje su u Vladi Vojvodine nagrađene u okviru programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini".


„Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" je program Pokrajinske vlade, čiji je cilj da se u vrtićima, školama i lokalnim zajednicama širom Vojvodine podigne svest i lična odgovornost za brigu o svojoj životnoj sredini.

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Mihalj Njilaš je uz čestitke nagrađenima, naveo da se u ovogodišnji program, koji se realizuje već devetu godinu, i koji je sve uspešniji, uključilo 104 vaspitno-obrazovne ustanove. Najuspešnijih 27 predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola (uključujući i muzičke i specijalne), nagrađeni su izletima za preko 600 učenika, dok će za nastavnike biti organizovani seminari iz oblasti zaštite životne sredine.

Deca pripremne predškolske grupe iz Nadalja, dobitnici ove nagrade, sa svojom vaspitačicom Danijelom Miličić Trebaticki, ići će na jednodnevni izlet u NP „Fruška gora“ i SRP „Koviljsko-petrovaradinski rit“, a vaspitači će boraviti dva dana u Ekološkom centru „Radulovački“ u Sremskim Karlovcima, gde će se dodatno edukovati za ovu oblast.

P.R. 

Postavio: Administrator dana 2018.06.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 61
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen