Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

JOLA ZADOVOLJAN IGROM SVOJIH PULENA


Potvrdio nam je u telefonskom razgovoru iz Beča, Dušan Jolić, trener mlađih pionira FK Srbobran, generacija rođena 2007. godine. Oni su u četvrtak u ponoć otišli u Beč na Međunarodni turnir, a danas su igrali prve utakmice...


Tri pobede, dva nerešena rezultata i jedan poraz rezultat je subotnjeg takmičenja dece iz Srbobrana, a susreli su se sa svojim vršnjacima iz BIH i iz Srbije.

- Ono što je važno da se kaže je da su sva deca dobro, da su raspoloženi i zadovoljni. To je najvažnije, a svakako nije nevažno kakav ćemo rezultat ostvariti. Vrlo sam ponosan na moju ekipu nakon prvog dana. U petak smo bili slobodni, a danas su svi igrači dali maksimum i jako malo nam je nedostajalo da osvojimo prvo mesto. Praktično nedostajao nam je jedan igrač i malo sportske sreće, rekao nam je večeras Dušan Jolić, trener ekipe i dodao:

- U nedelju igramo nove utakmice, a slobodno vreme koristimo da vidimo neke znamenitosti Beča, tako da videćemo da odemo i do Pratera. To će deci sigurno biti posebno zanimljivo.

Ovo je treća godina zaredom kako deca FK Srbobran učestvuju na poziv organizatora na turniru u austrijskoj prestonici. Ove godine pored dece iz Srbobrana, tu su ekipe iz Austrije, Nemačke, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.06.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Toše Proeski In memoriam 25.01.1981 - 16.10.2007.

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin