Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

NAŠA DECA LETUJU U MADJARSKOJ, A DECA IZ OROŠHAZE U SUTOMORU


Danas su u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran održana dva roditeljska sastanka. Prvi je vodio Ifju Zoltan,član Opštinskog veća zadužen za kulturu, kao i dve učiteljice OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", Ifju Judit i Martina Gavanski.


Prisutni su bili roditelji odabranih učenika četvrtog razreda iz sve četiri osnovne škole opštine Srbobran. Naime, u okviru saradnje sa Orošhazom, gradom pobratimom iz Mađarske, naša deca će i ove godine u julu provesti sedam dana u kampu kraj poznate banje i spa centra Djoparoš. S druge strane, učenici iz škola u Orošhazi, letovaće u našem odmaralištu u Sutomoru. Našu decu vodiće učiteljice iz Zmaj Jovine škole koje su bile danas na sastanku.

Drugi roditeljski sastanak je bio namenjen roditeljima učenika koji su prošle godine bili nosioci Vukovih diploma, a koji će kao nagradu za svoj školski uspeh i zalaganje ,takođe tradicionalno letovati u odmaralištu u Sutomoru.

- Na ovaj način opština Srbobran nagrađuje đake koji su odličnog uspeha i primernog vladanja i koji će biti "mali ambasadori" naše opštine u susednim državama, rekao je Ifju Zoltan, član OV zadužen za kulturu.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.06.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen