Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1509/naa-deca-letuju-u-madjarskoja-deca-iz-orohaze-u-sutomoru/

Verzija za tampu / To ScreenviewNAŠA DECA LETUJU U MADJARSKOJ, A DECA IZ OROŠHAZE U SUTOMORU


Danas su u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran održana dva roditeljska sastanka. Prvi je vodio Ifju Zoltan,član Opštinskog veća zadužen za kulturu, kao i dve učiteljice OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", Ifju Judit i Martina Gavanski.


Prisutni su bili roditelji odabranih učenika četvrtog razreda iz sve četiri osnovne škole opštine Srbobran. Naime, u okviru saradnje sa Orošhazom, gradom pobratimom iz Mađarske, naša deca će i ove godine u julu provesti sedam dana u kampu kraj poznate banje i spa centra Djoparoš. S druge strane, učenici iz škola u Orošhazi, letovaće u našem odmaralištu u Sutomoru. Našu decu vodiće učiteljice iz Zmaj Jovine škole koje su bile danas na sastanku.

Drugi roditeljski sastanak je bio namenjen roditeljima učenika koji su prošle godine bili nosioci Vukovih diploma, a koji će kao nagradu za svoj školski uspeh i zalaganje ,takođe tradicionalno letovati u odmaralištu u Sutomoru.

- Na ovaj način opština Srbobran nagrađuje đake koji su odličnog uspeha i primernog vladanja i koji će biti "mali ambasadori" naše opštine u susednim državama, rekao je Ifju Zoltan, član OV zadužen za kulturu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign