Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

SRBOBRAN U RITMU EVROPE!


Srbobran će u subotu treći put učestovati na dečijem festivalu "Srbija u ritmu Evrope". Naše četiri predstavnice putuju u Niš, a danas su bile gošće predsednika opštine Srbobran, Radivoja Paroškog.


Njih četiri, Đurđina Marunić, Galina Jovčić, Teodora Brkić i Ivana Šijačić će braniti boje opštine Srbobran, a pevaće i igrati najbolje što znaju, predstavljajući ove godine Belgiju sa pesmom "Poljubi me".

- Za decu je ovo sve veoma zabavno, sve liči na Evroviziju, ali podjednako značajno je stvaranje mogućnosti da se upoznaju sa drugom decom, da uče da pevaju na drugom jeziku, kao i da promovišu grad i opštinu iz kojeg dolaze. Nije primarno da pobede, već je važno da sebe, svoje roditelje i sve nas predstave na najbolji način. Za pobedu je potrebna šira akcija i pozivam građane opštine Srbobran da prate takmičenje i pošalju SMS za naše predstavnice, rekao je Paroški i poželeo Đurđini, Galini, Teodori i Ivani dobar nastup i sreću u Nišu.

Ukoliko želite da se sledeće godine televizijski prenos emituje iz naše opštine, a deca predstavnici opštine Srbobran otputuju u zemlju koju predstavljaju, pošaljite sms. Broj poruka je neograničen.

pošaljite na broj 1557: PESMA (razmak) 04 

Postavio: Administrator dana 2018.06.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin