Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

ZVEZDICE OSVETLILE MALO POZORIŠTE


Sekcija modernog plesa „Zvezdice“, u sali Malog pozorišta u Srbobranu, održala je završni koncert na kojem je učestvovalo oko šezdeset devojčica i jedan dečak.


Oni su se publici predstavili sa čak dvadeset i četiri koreografije koje su pratili raskošni kostimi i bogata scenografija.


- Na završnom koncertu, koji Zvezdice održe svake godine, ljubiteljima modernog plesa pokažemo šta smo sve to naučili tokom školske godine i pohvalimo se rezultatima koje smo postigli svojim trudom i radom. Kako to obično biva na našim nastupima, deca su uživala na sceni dok su plesala i ja zajedno sa njima. Zbog toga publika često kaže kako naši plesni nastupi imaju dušu, kaže Tatjana Vujanić, koreograf Zvezdica i dodaje:


- Veoma sam ponosna na njih i čestitam im, jer su dali sve od sebe da večerašnji nastup izgleda čarobno. Hvala i roditeljima na divnoj saradnji. Posle učešća na manifestaciji „Amateri svome gradu i gosti“, povodom Ivandana u Nadalju i Petrovdana u Srbobranu, idemo na zasluženi odmor, a onda u nove radne pobede.

P.L. 

Postavio: Administrator dana 2018.06.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin