Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1523/zvezdice-osvetlile-malo-pozorite/

Verzija za tampu / To ScreenviewZVEZDICE OSVETLILE MALO POZORIŠTE


Sekcija modernog plesa „Zvezdice“, u sali Malog pozorišta u Srbobranu, održala je završni koncert na kojem je učestvovalo oko šezdeset devojčica i jedan dečak.


Oni su se publici predstavili sa čak dvadeset i četiri koreografije koje su pratili raskošni kostimi i bogata scenografija.


- Na završnom koncertu, koji Zvezdice održe svake godine, ljubiteljima modernog plesa pokažemo šta smo sve to naučili tokom školske godine i pohvalimo se rezultatima koje smo postigli svojim trudom i radom. Kako to obično biva na našim nastupima, deca su uživala na sceni dok su plesala i ja zajedno sa njima. Zbog toga publika često kaže kako naši plesni nastupi imaju dušu, kaže Tatjana Vujanić, koreograf Zvezdica i dodaje:


- Veoma sam ponosna na njih i čestitam im, jer su dali sve od sebe da večerašnji nastup izgleda čarobno. Hvala i roditeljima na divnoj saradnji. Posle učešća na manifestaciji „Amateri svome gradu i gosti“, povodom Ivandana u Nadalju i Petrovdana u Srbobranu, idemo na zasluženi odmor, a onda u nove radne pobede.

P.L.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign