Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

VUKOVCI OTIŠLI U SUTOMORE!


Večeras tačno u 19.00h na put ka Crnogorskom primorju krenula je mala družina. Čine je najbolji učenici koji su jedan deo svog školovanja završili ovenčani Vukovom diplomom. Tradicionalno, tri decenije generacijama "Vukovaca", opština Srbobran im je omogućila besplatno desetodnevno letovanje u Sutomoru..


Ove godine na ovo nagradno putovanje otišlo je ukupno 19 najboljih učenika iz naše opštine, a na put ih je ispratio, pored rodbine i prijatelja, predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Sa njima je na put autobusom u kome je preko 50 putnika, koji će letovanje provesti na Jadranskom moru, pošao i Miroslav Reljić, direktor hotela "Plava obala" u Sutomoru koji ih je sve pozdravio pred polazak i ponadao se da će dani koji su pred njima biti nezaboravni i svima ostati u lepom sećanju.

- Želim da vam poželim srećan put, da odmor koji ste zaslužili provedete što lepše. Uspeli ste svojim uspehom na kraju jednog dela školovanja da obradujete svoje najbiže, ali i da učinite za sbe najviše što ste mogli. Opština Srbobran i ovim putem pokušava da nagradi uspeh, kvalitet i u tom smislu mislim da vaš boravak u Sutomoru, treba da bude podstrek i za sve ostale, rekao je Paroški ispraćajući najbolje đake na letovanje koje im je omogućila opština.

 

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.06.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen