Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OBEZBEDJENA SREDSTVA ZA UREDJENJE KUGLANE!


Ukupno za renoviranje kuglane u sportskoj hali biće utrošeno 4.5 miliona dinara. U skorašnjoj poseti Srbobranu pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez obećao je finansijsku podršku za završetak radova na renoviranju kuglane...


U skladu sa obećanjima koje je prilikom posete Srbobranu izgovorio pokrajinski sekretar Vladimir Batez, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu doneo je odluku o izdvajanju 2,5 miliona dinara za uređenje kuglane u Centru za sport i turizam. Ugovor koji precizira obaveze dve strane u realizaciji ovog projekta, potpisao je Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća, i prema njemu opština Srbobran dužna je da obezbedi dodatnih dva miliona dinara za neophodne radove. Ova suma već je predviđena planiranim rebalansom budžeta.

- Veoma efikasno i brzo dobili smo potvrdu o realizaciji obećanog. Pokrajinska vlada izdvojila je 2,5 miliona dinara za uređenje kuglane u našoj sportskoj hali. Uz dodatna dva miliona dinara koje smo olanirali u rabalansu lokalnog budžeta, obezbedićemo dovoljna sredstva za kompetno uređenje ovog važnog sportskog sadržaja; to je dovoljno novca za sve radove na rekonstrukciji prostora i uređenje staza i postavljanje moderne opreme za kuglanje. Hvala Pokrajinskoj vladi i Pokrajinskom sekretarijatu za sport za podršku koju nam pružaju u realizaciji svih naših planova, a posebno želim da istaknem da nakon uređenja kuglane, konačno dobijamo potpuno uređenu sportsku halu u Srbobranu, rekao je u izjavi za medije, nakon potpisivanja ugovora, Debeljački.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.06.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin