Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1533/obezbedjena-sredstva-za-uredjenje-kuglane/

Verzija za tampu / To ScreenviewOBEZBEDJENA SREDSTVA ZA UREDJENJE KUGLANE!


Ukupno za renoviranje kuglane u sportskoj hali biće utrošeno 4.5 miliona dinara. U skorašnjoj poseti Srbobranu pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez obećao je finansijsku podršku za završetak radova na renoviranju kuglane...


U skladu sa obećanjima koje je prilikom posete Srbobranu izgovorio pokrajinski sekretar Vladimir Batez, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu doneo je odluku o izdvajanju 2,5 miliona dinara za uređenje kuglane u Centru za sport i turizam. Ugovor koji precizira obaveze dve strane u realizaciji ovog projekta, potpisao je Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća, i prema njemu opština Srbobran dužna je da obezbedi dodatnih dva miliona dinara za neophodne radove. Ova suma već je predviđena planiranim rebalansom budžeta.

- Veoma efikasno i brzo dobili smo potvrdu o realizaciji obećanog. Pokrajinska vlada izdvojila je 2,5 miliona dinara za uređenje kuglane u našoj sportskoj hali. Uz dodatna dva miliona dinara koje smo olanirali u rabalansu lokalnog budžeta, obezbedićemo dovoljna sredstva za kompetno uređenje ovog važnog sportskog sadržaja; to je dovoljno novca za sve radove na rekonstrukciji prostora i uređenje staza i postavljanje moderne opreme za kuglanje. Hvala Pokrajinskoj vladi i Pokrajinskom sekretarijatu za sport za podršku koju nam pružaju u realizaciji svih naših planova, a posebno želim da istaknem da nakon uređenja kuglane, konačno dobijamo potpuno uređenu sportsku halu u Srbobranu, rekao je u izjavi za medije, nakon potpisivanja ugovora, Debeljački.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign