Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

PRIZNANJA, NAGRADE I POKLONI ZA NAJBOLJE


Njih petoro su najbolji đaci u generaciji. Zbpg toga za njih je upriličen prijem kod predsednika opštine, a dobili su i poklone. Oni su Đorđe Matić ,Andrea Kutić, Vladimir Ćurčin, Ivana Pavlić i Sanja Vujinović. 


Ovo je još jedan dokaz da se uspeh prepoznaje i verifikuje. Osim što su u školama koje su završili ovo petoro mladih ljudi proznanje za postignut uspeh dobili su i od lokalne samouprave.

Đorđe Matić iz Osnovne škole "Petar Drapšin" u Turiji, Andrea Kutić iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, Vladimir Ćurčin iz Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", Ivana Pavlić iz Osnovne škole "Vuk Karadžić", i Sanja Vujinović iz Gimnazije i srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić", učenici generacije primljeni su u kabinetu predsednika opštine Radivoja Paroškog a priznaje za uspeh odali su im još i Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine, i Zoran Mijić, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje.

Evo šta je Paroški, između ostalog u oficijelnom delu ovog prijema, rekao najboljim đacima naše opštine:

Uz plaketu i zahvalnicu za postignut uspeh, učenici su od lokalne samoprave nagrađeni ručnim satovima. Na prijemu su sa učenicima bili direktori škola, kojima se Paroški takođe zahvalio na predanom radu.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.06.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen